Våra tjänster

Vi på BDR erbjuder dig som kund en personlig service och tjänster med hög kvalitet.

Vi har ett brett tjänsteutbud där målsättningen är att vi ska kunna hjälpa dig som företagare med det som är vår profession, så att du i stället kan fokusera på att utveckla din verksamhet för en optimal drift och god lönsamhet. Gör det Du är bäst på och låt oss sköta resten!

Bokslut & koncernredovisning

Har ditt företag behov av bokslutshjälp varje månad, kvartalsvis eller på årsnivå? Oavsett i vilka intervall ni behöver bra beslutsunderlag så hanterar vi era bokslut. Våra konsulter upprättar allt ifrån kompletta och omfattande bokslut till förenklade årsbokslut. Vi har även möjlighet att hjälpa er med koncernredovisning, vilket ofta är en kompetens som inte finns på varje bolags egen ekonomiavdelning.

Kvalificerad rådgivning & konsultationer

Behöver du skatteteknisk hjälp? Står du inför ett generationsskifte? Ska du sälja verksamheten? Hjälp med budgetering eller affärsutveckling? Behöver du hjälp att höja blicken och prata igenom ett behov av en utvecklingsresa för ditt bolag?
Vi hjälper dig med kvalificerad rådgivning för din verksamhet. Vår konsulter har olika specialistområden, så kontakta oss gärna förutsättningslöst för att lyssna in hur vi kan hjälpa er.

Löpande redovisning, moms & löner

BDR har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa alla typer av bolagsformer med löpande redovisning, momsdeklarationer och löner.
Vi arbetar så digitalt som möjligt utifrån individuella förutsättningar hos dig som kund. Med moderna system, digitala verktyg och bra integrationer kan vi skapa smarta samarbeten. Du som kund gör det du vill och klarar, resten sköter vi. Precis som en modern och flexibel redovisningsbyrå ska fungera!

Inkomstdeklaration

Oavsett om du ska lämna deklaration för ditt bolag, din enskilda verksamhet, din gård eller för dig som privatperson så har vi hög kompetens och kunskap för att hjälpa dig. Deklaration handlar om, förutom att deklarera korrekt, också om att skapa en god skattesituation för dig som skattskyldig och bra förutsättningar även framåt beroende på hur din verksamhet eller privata situation förväntas utvecklas.

Bolagsbildning & bolagsändring

Dags att starta bolag eller göra mindre/större ändringar? Kontakta oss och berätta vad ni vill ha hjälp med så hanterar vi detta. I samband med bolagsbildning rekommenderar vi också en rådgivningstimme för att säkerställa att man gör rätt från början. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa bolag igång och delar mer än gärna med oss av vår kunskap.

Bemanning av ekonomitjänster

Behöver du ersätta ekonomipersonal under en kortare period pga. sjukdom, föräldraledighet eller annat? Eller är ditt behov av en ekonom så begränsat att det inte fungerar att ha en heltidsanställd?
Vi har duktiga konsulter som gärna åker ut till din verksamhet och arbetar på plats för att hjälpa er. Vi erbjuder konsulter för uthyrning på såväl ekonomiassistentnivå som ekonomer och ekonomichefer. Fråga oss gärna om behovet uppstår så försöker vi matcha era önskemål.